Cautare

7099 de rezultate pentru "numar de telefon director telecom" (2.81 secunde)
"Semnarea Tratatului de aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana reprezinta recunoasterea eforturilor tarii noastre si ne va apropia de adevaratele valori, pe care le-am pierdut cu multa vreme in urma”, si-a inceput Danut Culetu, prefectul judetului Constanta, conferinta de presa ce a avut loc ieri, 25 aprilie, la Prefectura.
Specialistii din sectorul financiar au explicat reprezentantilor administratiilor locale care sunt posibilitatile de finantare a proiectelor publice cu fonduri private.
Conducerea Camerei a numit miercuri dupa-amiaza mai multi directori in unele directii si departamente ale aparatului administrativ, reconfirmand si unele dintre vechile mandate, printre care si pe cel al lui Traian Chebeleu, fost consilier prezidential in perioada Iliescu, la conducerea Directiei Generale de Afaceri Externe.
Inceputa cu peste o ora intirziere, din cauza ca secretarul general al CJ, Dragu Togan, a fost nevoit sa ajunga la spital in urma unor complicatii cardiace, sedinta CJ de ieri a fost presarata cu replici pe cit de vesele, pe atit de dure.
Pentru ca a invalidat hotarirea de consiliu prin care Dorin Otrocol era ales director general interimar al societatii Drumuri si Poduri Galati, prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a devenit, in opinia liderilor PSD si PC, responsabil pentru deszapezirea arterelor din judet.
Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de deszapezire in judetul Galati a fost programata si adjudecata de societatea Drumuri si Poduri, aflata in subordinea Consiliului Judetului. Presedintele CJ, Eugen Durbaca, s-a aratat multumit de faptul ca societatea care se afla in subordinea Consiliului a reusit sa cistige aceasta licitatie.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto), sustinut de euro-observatorul PD Radu ¥arle si de senatorul PNL Nicolae Vlad Popa, a depus la Senat o propunere legislativa de completare a Legii nr.
La urmatoarea sedinta a Consiliului Local, care va avea loc in data de 30 ianuarie, se vor afla pe ordinea de zi si doua puncte referitoare la numirea directorilor in fruntea societatii Apa Canal si a Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP).
Rasturnarea prin instanta a posturilor de conducere detinute de liberali sau democrati la institutiile de stat judetene tinde sa devina o adevarata moda.
Colegiul Director al PD s-a reunit ieri pentru a stabili strategia de campanie pentru referendumul privind demiterea presedintelui Basescu.
Acelasi lucru l-a facut si fostul director executiv al Directiei Judetene pentru Protectia Copilului, Mirel Hagiu, fost conservator, actual liber de conotatii politice, dar care si-a spus oful sub sigla Partidului Democrat Liberal Fost director nemultumit Mirel Hagiu este nemultumit de faptul ca, atata vreme cat a fost director executiv si avea in subordine 650 de asistenti maternali, banii dati de CJ pentru Protectia Copilului nu ajungeau, fiind folositi cu precadere pentru amenajari, constructii si alte lucruri de care copiii ar beneficia mai mult indirect si nu le-ar fi foarte utile.
Frate-frate, dar branza-i pe bani, sau mai bine spus politica nu tine cont de rudenie. Vantul schimbarilor sefilor de institutii din Constanta a trecut peste orice bariera cunoscuta pana acum.
In cadrul Autoritatii Navale Romane exista, in momentul de fata, un post de director adjunct liber, pentru care democrat-liberalii constanteni urmeaza sa-si desemneze un om.
Fostul prefect de Dolj, Nicolae Giugea, in prezent secretar executiv al organizatiei judetene a PD-L, a fost numit director al Agentiei Domeniilor Statului (ADS) Bucuresti, incepand cu 1 martie.
Ziua si schimbarea pentru ministrul Turismului, o alta societate de stat din turismul constantean desemnandu-si noua conducere, potrivit unui document remis Bursei de Valori Bucuresti. ... , a hotarat revocarea din functie a tuturor celor 5 membri ai Consiliului de Administratie:
Adrian Zaharia, noul director al Cancelariei Prefecturii Olt, a fost prezentat oficial. Desi l-a numit in functia de director al Cancelariei de cateva zile, prefectul de Olt, Daniel Sarpe, a facut prezentarea oficiala abia ieri, la sediul prefecturii, in cadrul unui intalniri intre mass-media si reprezentantii mai multor institutii.
Potrivit surselor citate, nominalizarile pentru cei doi directori generali la CFR SA si CFR Calatori au fost facute de catre PSD, partid caruia, potrivit intelegerii, ii reveneau cele doua posturi, in urma cu doua saptamani, dar ministrul Transporturilor si Infrastructurii nu a tinut cont de ele.
, a fost prima zi de director la SC Neptun-Olimp S. ... "Am inceput bine, m-am nimerit tocmai cand isi serba ziua de nastere o colega, am felicitat-o, in rest oamenii par un pic reticenti, nu stiu ce urmeaza sa se intample.
Prospat numit membru in Consiliul de Administratie al SC Mamaia SA, Virgil Cirstea (foto) este, de cateva zile, si noul director general al celei mai mari societati de stat care activeaza in turismul de pe litoral. De asemenea, Cirstea a fost numit si presedinte al Consiliului de Administratie.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta ramasese fara sef, prin plecarea Danielei Dragomir la Oil Terminal, incepand de azi DMPS are, oficial, un nou director executiv.
google-analytics.com